dijous, 4 d’abril del 2013

Roda de premsa

EL MÀGIC ANDREU COL·LABORA
AMB ELS MÉS DESFAVORITS DEL NEPAL

Per segon any consecutiu l’Associació Amics del Nepal organitza el projecte d’Estades Solidàries

El dimecres, 10 d’abril a les 13,00 hores, el màgic Andreu juntament amb el president de l’Associació Amics del Nepal, Ramon Viladomat, presentaran als mitjans de comunicació el programa “Nepal és Màgic” que es realitzarà al Nepal en el mes de maig. Aquesta presentació tindrà lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Amb l’ objectiu de portar somriures i emocions als nens i nenes de Nepal, una expedició de voluntaris de l’Associació Amics del Nepal i Som-riures sense fronteres liderada pel màgic Andreu recorrerà centres d’acollida, orfenats, escoles i hospitals de la vall de Katmandú, Pokhara i Chitwan per realitzar actuacions i tallers de màgia.

L’Associació Amics del Nepal és una ONGD creada l’any 1995 amb l’objectiu principal de donar suport i ajuda als infants del Nepal realitzant projectes de cooperació i de programes de suport a infants, dones i joves en col·laboració amb organitzacions nepaleses.

Som-riures sense fronteres va ser creada l’any 2002 per Francesc Andreu Sabadell, conegut com a Màgic Andreu, i la seva filla Joana Andreu, professional de la màgia, per fer arribar la màgia, l’humor i l’il·lusionisme a nens i nenes afectats de càncer o que pateixen llargues malalties.


Al finalitzar l’acte s’oferirà un dinar per cortesia de Fàbrica Moritz
                                                                                    

AGENDA

Dia:
Hora:
Lloc:
Dimecres, 10 d’abril de 2013
13,00 hores
Fàbrica Moritz
Ronda Sant Antoni, 41
Barcelona


Per a més informació:
INTERPROFIT
Enrique Forés/ Ruth Amat
Tel: 93 467 02 32 / 659 56 98 24

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada